Skip to main content

Van ADHD uitstel naar actie – Groepstraject

Kies voor coaching

Klaar met in je eentje ploeteren?

Voelt je leven als een ongeordende stapel papieren, waarbij elke poging tot organisatie slechts leidt tot een nieuwe wirwar?

De complexiteit van ADHD kan soms aanvoelen als een doolhof zonder uitgang.

Je hebt ambitieuze doelen en een scala aan (verborgen) talenten, maar de dagelijkse realiteit van vergeten afspraken, onbeantwoorde e-mails en uitgestelde taken houdt je tegen.

De mensen om je heen verlangen naar je volledige aandacht, maar krijgen vaak slechts een fractie daarvan omdat je overprikkeld bent. ‘S avonds lig je piekerend in je bed en bedenk je hoe je het morgen écht anders gaat doen. Je bent een held in overdenken en worstelt met op tijd naar bed gaan en opstaan.

Vraag jij je dit wel eens af:

 • Had ik maar een knopje om mijn gedachten uit te zetten
 • Waarom loop ik telkens achter de feiten aan?
 • Hoe onderhoud ik vriendschappen?
 • Waarom lukt een ander het wel en mij niet?
 • Hoe en waar begin ik?
 • Waar ben ik goed in?
 • Waarom raak ik telkens afgeleid?
 • Waarom voelen mijn emoties zo intens?
 • Hoe vind ik rust?
 • Waarom ben ik halverwege de dag al moe?

Stel je nu eens voor dat er een antwoord en oplossing is op al die vragen.

In het groepstraject “Van Uitstel naar Uitblinken” bied ik je een reeks specifieke instrumenten: van time-management technieken en prioriteiten stellen, tot ADHD proof mindfulness oefeningen voor een rustig hoofd en emotieregulatie training.

Je leert naar je gevoel en lijf te luisteren op een rustige, fijne en veilige manier. Door je emoties niet meer weg te duwen zul je rust ervaren in je lijf en hoofd en neemt je energie onwijs toe. Keuzestress verdwijnt want je lijf geeft precies aan waar jij naar verlangt.

Dit traject is geen quick fix maar een duurzamen aanpak; we gaan naar de kern om je gebruiksaanwijzing te herschrijven.

Door je brein beter te leren begrijpen zal je omgeving een steeds zelfverzekerdere jij zien staan. Je vrienden, familie en collega’s zullen jou daardoor beter begrijpen, miscommunicaties verdwijnen en ze zullen je accepteren én waarderen zoals je bent.

”Mijn vrienden zagen mij plots meer stralen. Ik kan nu makkelijk knopen doorhakken en begrijp eindelijk waar ik goed in ben. Mijn omgeving merkte eerder op dat ik zulke zelfverzekerdheid uitstraalde dan ikzelf haha.”

Het doel is dat na dit traject jij deze methoden en technieken beheerst en zelf kunt toepassen als je weer in een vicieuze cirkel belandt.

Rust en focus

We identificeren je kernwaarden—of dat nu vrijheid, creativiteit of rechtvaardigheid is—en gebruiken deze als kompas. Gewapend met deze kennis, zul je je uitdagingen vol (zelf) vertrouwen en met plezier aangaan. Je zult versteld staan van de rust en focus die je kunt bereiken. Geen eindeloze vicieuze cirkels van uitstelgedrag meer, maar een leven waarin je je potentieel volledig benut.

Je hebt met volle moed de digitale jungle doorzocht op zoek naar ADHD-hulp. Chapeau, je hebt de eerste uitdagende stap al gezet! Blijkbaar ben je op zoek naar verandering dus tijd voor stap 2! Meld je aan.

Een leven waarin ADHD niet je struikelblok, maar je springplank is naar zelfvertrouwen en vervulling. De verandering begint hier.

Graag, maar hoe dan?

 • Van 0 tot nu: Wie was jij als kind en welke bloopers, trauma’s en ervaringen hebben jou gevormd tot de persoon die je vandaag de dag bent. We duiken de diepte in om triggers die je belemmeren te verwerken, een plekje te geven zodat er ruimte ontstaat voor verandering, succeservaringen en positieve gedachten over jezelf. Het is tijd om de maskers af te zetten. Je leert grenzen stellen, zonder schaamte jezelf zijn waar je ook bent en meer naar je eigen behoeften en verlangen te luisteren.
 • Minder denken, meer voelen: Je hoofd zit vol gedachten, maar je lichaam kent vaak de antwoorden. We gebruiken oefeningen om deze innerlijke wijsheid te versterken.
 • Neurodiversiteit als kracht: We focussen niet op het ‘normaliseren’ van jou, maar op het benutten van je unieke ADHD-sterktes, zoals je hyperfocus, empathie, flexibiliteit of creativiteit, om je leven te verrijken.

Voor wie?

Dus, als je op zoek bent naar persoonlijke groei, zelfbewustzijn en een flinke dosis innerlijke kracht, dan zit je hier goed. De 1 op 1 coaching is bestemd voor mensen tussen de 18 en 99 jaar. 

Ga naar de gratis intake en plan een kennismaking!

Traject: van uitstel naar uitblinken

 • 6 sessies, 3 maanden
 • Met én zonder diagnose welkom
 • Geen wachttijden
 • Gratis intake
 • Beoordeeld met een 9,4
Plan je gratis intakeVragen? Open WhatsApp

Ik voel weer een blauwe lucht in mijn hoofd met mooie witte wolkjes.

Review

David

Ik krijg al een aantal weken van Nienke persoonlijke coaching en het is een van de beste coaching die ik heb gekregen. Nienke luistert naar mijn verhaal en geeft mij opdrachten, die mij vervolgens motiveren om stappen te zetten. Ik leer mijzelf en mijn ADD beter kennen. Echt een aanrader!

Review

Kim

Ik heb een hele goede ervaring met de persoonlijke coaching van Nienke. In de 6 coaching sessies heb ik veel geleerd. Voorbeelden hiervan zijn dat ik meer structuur in mijn dag kan brengen, ik makkelijker op sta in de ochtend en dat ik mijn hoofd sneller rustiger krijg. Verder heb ik ook geleerd hoe het beter lukt om een planning vol te houden. Een planning maken lukte altijd wel maar het volhouden was moeilijk voor mij. Ik raad de coaching zeker aan! 🙂