Van onrust naar overzicht – boost day

Leer je brein begrijpen

Waarom de boost day?

Loop je achter de feiten aan? Probeer je dag in, dag uit iets aan je situatie te veranderen, maar het wil maar niet lukken? Je voelt je gevangen in de razendsnelle wereld om je heen, terwijl je je uiterste best doet om te voldoen aan wat er van je verwacht wordt.

Je voelt je geleefd, terwijl je honderden (ambitieuze) verlangens in je hoofd hebt? Je kunt veel meer dan je laat zien? Je weet niet waar je moet beginnen? En waar je de tijd of motivatie vandaan moet halen?

Het 28ste to-dolijstje hangt alweer aan de muur, nadat je de vorige 27 bent kwijtgeraakt. En natuurlijk heb je wéér een nieuwe planning-app gedownload, in de hoop dat deze eindelijk meer overzicht en structuur brengt. Maar alle pogingen lijken te stranden, en je hebt constant last van stress. Waarom lukt het anderen wel?

Let’s hit PAUSE!

Heb je soms het gevoel dat je gevangen zit in een storm van onrust en impulsiviteit? Dat je geleefd wordt, terwijl je honderden (ambitieuze) verlangens in je hoofd hebt? Dat je veel meer kunt dan je laat zien? Weet je niet waar je moet beginnen? En waar je de tijd of motivatie vandaan moet halen? Het 28ste to-dolijstje hangt alweer aan de muur, nadat je de vorige 27 bent kwijtgeraakt. En natuurlijk heb je wéér een nieuwe planning-app gedownload, in de hoop dat deze eindelijk meer overzicht en structuur brengt. Maar alle pogingen lijken te stranden, en je hebt constant last van stress. Waarom lukt het anderen wel?

Herkenbaar? Je bent niet de enige die zo worstelt.

Geef jezelf een schouderklopje, want je hebt zojuist gegoogeld op de zoektermen ADHD en hulp. Good job. Hier zit je, en je leest wat ik ooit midden in de nacht in een creatieve impuls heb geschreven. Ik begrijp jouw brein. Ik weet hoe lastig het kan zijn je anders te voelen in een maatschappij die voornamelijk is ingericht op neurotypische breinen Mensen zoals jij en ik zijn extra gevoelig. Door onze energie lijken we assertief en denken werkgevers dat we alles aankunnen, terwijl wij één expertise hebben en niet in een algemene functie passen. En helaas hebben wij op school niet geleerd welke superkrachten erin verscholen liggen en hoe we ermee kunnen omgaan. Want ook al somt Google vooral de negatieve kenmerken van ADHD op, onze breinen hebben ook veel positieve eigenschappen! Met ons drukke hoofd komen we met scherpe en humoristische opmerkingen, out-of-the-boxideeën, creatieve oplossingen en meer. Wanneer jij je brein leert kennen en je krachten ontdekt en inzet, kun je SKY HIGH gaan!

Alles was perfect

DaanPerfect

“Nienke heeft mij leren omgaan met ADHD”

Klinkt best fijn, toch? Doe daar maar een beetje van, hoor ik je denken. Daar ga ik je bij helpen tijdens de training! Twee dagen lang draait het universum om jou. Samen gaan we je handleiding ontdekken en herschrijven.

Laat al je verwachtingen en to-dolijstjes achter je. Laten we ons richten op jouw verlangens en dromen. Jij bent een doorzetter, en in een hyperfocus kun jij bergen verzetten. Wie weet word jij wel de nieuwe Steve freaking Jobs! Dus geen excuses meer, het is tijd om écht voor jezelf te gaan leven.

De training

De training richt zich op twee essentiële aspecten:

 • Terug naar de basis: wat geven je lijf en gevoel aan?
 • En hoe kunnen we dat verlangen praktisch en haalbaar maken?

Ik geloof in het combineren van gevoel en praktisch handelen. We weten dat een stevige dosis emotionele overtuiging én doortastende actie nodig zijn om duurzame groei en succes te verwezenlijken.

Ontdek jouw diepste waarden en verlangens en leer hoe je je tijd en energie beter kunt managen. Met een duidelijke richting én het gevoel controle te hebben zul je je taken en verantwoordelijkheden met meer zelfvertrouwen aan- en oppakken. En raad eens? De training zal niet alleen jouw eigen welzijn en geluk beïnvloeden, maar ook de relaties met de mensen om je heen.

Denk je nog steeds: doe daar maar een beetje van? Klik dan nu op de knop om je aan te melden, en de rest gaat vanzelf.

Het enige wat jij hoeft te doen? Om 10.00 uur aanwezig zijn, that’s all. De hele training is ingericht op jouw ADHD-brein, concentratieboog en interesses. Ik laat je zien hoe het wél kan, en nee, dat is allesbehalve saai. Want saai, daar doe ik niet aan.

https://www.youtube.com/watch?v=Wkurle-HXuA

Check de film

En krijg een sfeerimpressie van de training in 44 seconden

Play Video

Bekijk de film

Programma

De ADHD-training bestaat uit 1 dag en start om 10.00 uur.

Thema 1

Uitstelgedrag

 • Hoe werkt de uitstel berg?
 • Waar komt het vandaan?
 • Hoe activeer ik mijzelf om aan de slag te gaan?
Thema 2

Concentratie

 • Welke invloed heeft ADHD?
 • Hoe activeer je de hyperfocus?
 • Wat zijn de 4 concentratielekken?
Thema 3

Concentratie

 • Hoe kan ik mijn concentratie verbeteren ondanks alle afleidingen om me heen?
 • Zijn er manieren om mijn hyperfocus te beheersen en te richten op wat ik moet doen?
 • Hoe kan ik mijn werkomgeving aanpassen om beter te kunnen focussen?
Thema 4

Slapen

 • Welke invloed heeft ADHD op slapen?
 • Hoe kan je je slaap verbeteren?
 • Heb je altijd last met slapen?

Voor wie

 • De trainingen zijn voor mensen van 18 t/m 99 jaar met ADD of ADHD
 • Een diagnose ADHD is niet verplicht, ook met een sterk vermoeden ben je welkom
 • Geen voorkennis of ervaring nodig

Locatie

De training wordt gegeven in De Tol in Linschoten (Nieuwe Zandweg 12). Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren voor de deur. Kom je met het OV? Dan kun je vanaf station Woerden de bus nemen, of een OV fiets huren. Zowel met de bus als met de OV fiets ben je met een kwartiertje op plaats van bestemming.

Aanmelden

Filters Sorteer resultaten
Reset Pas toe
Vrijdag 12 januari

Wat kan ik verwachten te leren tijdens de 'Van Onrust naar Overzicht Boost Day'?

Tijdens deze trainingsdag duiken we in praktische strategieën en technieken die speciaal ontworpen zijn voor mensen met ADHD. Je leert hoe je je dagelijkse onrust kunt omzetten in een gestructureerd plan dat rekening houdt met jouw unieke manier van denken en doen.

Hoe lang duurt de training en wat is de structuur van de dag?

De ‘Van Onrust naar Overzicht Boost Day’ is een volledige dag training, beginnend om 10.00 uur en eindigend om 17.00 uur. De dag is opgebouwd uit interactieve workshops, individuele oefeningen en groepsdiscussies, allemaal ontworpen om je te helpen focussen en je productiviteit te verhogen.

Is de training ook geschikt voor mensen zonder een officiële ADHD-diagnose?

Absoluut, de training is waardevol voor iedereen die worstelt met onrust, uitstelgedrag en concentratieproblemen, ongeacht of je een officiële diagnose hebt.

Wat als ik al veel weet over ADHD en zelfhulpstrategieën?

De ‘Van Onrust naar Overzicht Boost Day’ is ontworpen om waarde te bieden aan zowel nieuwkomers als degenen die al bekend zijn met ADHD-management. We bieden diepgaande inzichten en geavanceerde technieken die je kunnen helpen om je bestaande kennis naar een hoger niveau te tillen.

Hoe interactief is de training?

We geloven sterk in de kracht van interactie en praktische toepassing. Daarom is de training zeer interactief met veel oefeningen waar je direct feedback op krijgt, zodat je de geleerde vaardigheden meteen kunt integreren in je dagelijks leven.

Zijn er follow-up sessies of ondersteuning na de training?

Absoluut, er is een vervolgtraject beschikbaar voor wie met volle teugen genoten heeft van de training en klaar is voor meer. Met het ‘Van Uitstel naar Uitblinken’ persoonlijke coachingstraject krijg je één-op-één begeleiding waarbij we nog dieper ingaan op jouw individuele situatie. Daarnaast blijf je, als je dat wilt, verbonden met je trainingsgenoten via een Whatsapp-groep. Dit biedt de kans om ervaringen te delen, elkaar te ondersteunen en zelfs een reünie te organiseren. Het is een geweldige manier om de banden te versterken en elkaar te blijven motiveren op jullie gezamenlijke pad naar groei.

Wat zijn de kosten van de training en wat is inbegrepen?

De kosten voor de training zijn 149 euro incl. wat inclusief trainingsmaterialen, lunch en toegang tot de follow-up sessie is. We zorgen ook voor koffie, thee en snacks om je energieniveau gedurende de dag hoog te houden.

Hoe kan ik me inschrijven voor de 'Van Onrust naar Overzicht Boost Day'?

Je kunt betalen via de aanmeldknop. Zodra dit is voltooid ben je zeker van jouw plekje. Na inschrijving ontvang je een bevestiging met alle details die je nodig hebt om je voor te bereiden op een inspirerende trainingsdag.

Wat als ik twijfel of de 'Van Onrust naar Overzicht Boost Day' iets voor mij is?

Keuzestress? Herkenbaar! Het is heel normaal om te twijfelen, vooral als je al veel hebt geprobeerd om je ADHD-gerelateerde uitdagingen aan te pakken. Deze training is specifiek ontworpen om je niet alleen kennis en vaardigheden te bieden, maar ook een nieuwe ervaring die is afgestemd op jouw behoeften. Als je nog steeds twijfelt, nodig ik je graag uit voor een videogesprek waarin we samen kunnen verkennen of deze training aansluit bij jouw persoonlijke doelen en uitdagingen. We willen dat je een weloverwogen keuze maakt, dus neem gerust contact op om je vragen en twijfels te bespreken.