Live event

RUST

25 mei 2024

14.00 tot 17.00 uur

Utrecht

Let’s hit pause.

Is je brein een flipperkast waar ‘stilte’ een onbekend concept lijkt? Verlang je naar dagen waarbij ‘overweldiging‘ niet je standaardmodus is, maar waar rust, duidelijkheid, en échte momenten van vreugde de boventoon voeren?

Claim op tijd je plek

Slechts €65,-

In drie uur tijd help ik jou van: ‘niemand begrijpt mij’ naar ‘eindelijk, er is hoop!’. Blok je agenda, want hier wil bij zijn. Wacht niet te lang, want de tickets gaan snel.

Claim je ticket

0-1 achterstand

Beeld je in: een wereld waar je niet voortdurend op 0-1 speelt, maar waar je de dag begint en eindigt met een gevoel van voldoening. Een leven waarin je de emoties om je heen kunt observeren zonder erdoor overspoeld te worden, waar ‘loslaten’ geen woord uit een zelfhulpboek is, maar de praktische realiteit. Dit is geen fantasie; het ligt binnen jouw bereik.

Teleurstellingen

Knagende onrust die maar niet wil minderen, het gevoel verstrikt te raken in je eigen levensweb en verwachtingen van werk, liefde, en die innerlijke stem die vraagt of je wel genoeg doet. De nachten waar je teleurgesteld terugblikt op je dag maar ook weer grootse plannen maakt voor de volgende dag die weliswaar weer niet worden uitgevoerd. Het is een cyclus die zich constant herhaald en de teleurstelling in jezelf neemt toe.

Iedereen om je heen lijkt met gemak te kunnen prioriteren, organiseren, structureren en overzicht behouden en dat maakt het extra frustrerend. Moet je hier dan tot het einde van je leven mee worstelen? Wat is eigenlijk de reden dat ik uit bed kom? Waarom moet ik élke dag weer ontbijten, douchen, werken, koken, slapen? Is dit het dan? Existentiële vragen tollen door je hoofd.

Je bent een kameleon

Als kind leerde je je aanpassen naar de verwachtingen van je omgeving. Je bent getraind een kameleon te zijn tussen neurotypische mensen maar ondertussen weet je dat je het niet lang meer volhoudt en het je veel energie kost. Het worstelen met deadlines, overzicht houden, en de financiën in balans brengen voelt als jongleren met te veel ballen tegelijk.

Elke dag brengt zijn uitdagingen, van onzekerheid die fluistert in je oor tot de constante aanpassing aan de wereld om je heen. Maar binnen in jou schuilt een kracht, een potentieel waarvan je niet weet hoe je die inzet.

Geef jezelf een schouderklopje, want je hebt zojuist gegoogeld op de zoektermen ADHD en hulp. Good job. Hier zit je, en je leest wat ik ooit midden in de nacht in een creatieve impuls heb geschreven. Ik begrijp jouw brein. Ik weet hoe lastig het kan zijn je anders te voelen in een maatschappij die voornamelijk is ingericht op neurotypische breinen.

Claim op tijd je plek

Slechts €65,-

In drie uur tijd help ik jou van: ‘niemand begrijpt mij’ naar ‘eindelijk, er is hoop!’. Blok je agenda, want hier wil bij zijn. Wacht niet te lang, want de tickets gaan snel.

Claim je ticket

Eigen baas worden

Leer hoe je de baas wordt over je drukke hoofd, je gedachten, de onrust, en je emoties, in plaats van je door hen te laten overweldigen. Ontdek ADHD-proof technieken om je dag efficiënt in te delen, prioriteiten te stellen die echt bij jou passen, en op een gezonde manier ‘nee’ te zeggen.

Ga uitblinken joh, ja, jij!

Dit opent deuren naar activiteiten die je niet alleen leuk vindt, maar waarin je zelfs gaat uitblinken op werk, in vriendschappen, in je relatie, als ouder enzovoort! Dit leidt je naar succeservaringen die je zelfvertrouwen stimuleren en vormt een stevig fundament voor meer zelfwaardering en stabiele emoties. Voordat je het door krijgt raak je beter bestand tegen negatieve emoties of kritiek van je omgeving.

Honderden ADHD’ers gingen je al voor

Je bent niet alleen; honderden ADHD’ers gingen je voor. Zij verlieten de workshop niet alleen met een rugzak vol strategieën, maar ook met meer zelfvertrouwen en het geruststellende besef dat ze niet de enige zijn. Het is een ware ontmoetingsplek van herkenning.

Een fris nieuw hoofdstuk

Ga het gesprek aan met mede creatieve chaoten en stap in een toekomst waar chaos plaatsmaakt voor controle, en je dagen gevuld zijn met voldoening en rust. Grijp deze kans om een nieuwe bladzijde om te slaan en een fris hoofdstuk te starten in jouw levendige leven.

Bianca

Na lang twijfelen de stap genomen om naar Nienke te gaan. Ik was mezelf even helemaal kwijt. Nienke heeft me veel geleerd, een spiegel voorgehouden, geluisterd, advies gegeven, en nog veel meer. Het aller allerbelangrijkste: ik heb mezelf weer gevonden. Ik mag zijn wie ik ben, een leuke vrouw!

Bulent

Nienke heeft me geholpen om dingen over mezelf te leren waarvan ik niet wist dat het bestond. Zo heeft ze me geholpen om mijn ADHD in een positief licht te zien en een nieuw perspectief te geven op mijn toekomstbeeld. Na een lange zoektocht eindelijk iemand gevonden die echt impact heeft kunnen maken!

Het event

Het enige wat jij hoeft te doen? Aanwezig zijn, that’s all. De hele workshop is ingericht op jouw ADHD-brein, concentratieboog en interesses. Ik laat je zien hoe het wél kan, en nee, dat is allesbehalve saai. Want saai, daar doe ik niet aan.

Adres

VOGELFREI
Nijverheidsweg 6
3534AM Utrecht

 

Voor wie

 • De workshop is voor mensen van 20 t/m 99 jaar met ADD of ADHD
 • Een diagnose is niet verplicht, ook met een vermoeden ben je welkom
 • Geen voorkennis of ervaring nodig

Heb jij last van

 • Drukke gedachten 
 • Over analyseren/piekeren
 • Onrust bij stille momenten 🌪
 • Niet weten wat ‘rust’ is en hoe je ‘rust’ doet
 • Rusteloosheid in je lichaam 

Na RUST weet jij

 • Dat veel ADHD’ers met hetzelfde worstelen!
 • De uitknop voor je gedachten te vinden
 • Ontspanning in je lichaam te voelen
 • Voldoening en tevredenheid te ervaren
 • Weer overzicht te creëren in je leven

Spannend, om alleen te komen?

Dat begrijp ik! En heel eerlijk, ik krijg best wel wat berichtjes van mensen die het spannend vinden om alleen te komen.

Maar surprise: ik denk aan alles!!

Dus:

 • Als je het codewoord ‘tomaat‘ bij binnenkomst tegen mij zegt help ik je in gesprek te komen met iemand anders die ook alleen is gekomen of loop ik even mee naar je stoel in de zaal
 • Kan ik zelfs je telefoonnummer uitwisselen met iemand anders die ook alleen komt voorafgaand aan de dag
 • Betekent spanning dat je aan het groeien bent dus chapeau je bent aan het ontwikkelen!
 • Je kunt mij ook een Whatsappje sturen dan denk ik even met je mee!
 • Beantwoord de vraag eens voor jezelf: wat gaat deze middag mij opleveren? Waarom wil ik dit graag? Hoe voel ik mij nadat ik deze spannende stap toch heb gezet?
 • Weet, je bent omringd met hoog sensitieve AD(H)D’ers, zij verlangen net als jij naar verbinding, het is één groot warm bad!

Nou ik hoor het al, je bent allang overtuigd natuurlijk. Ik heb onwijs veel zin je te ontmoeten en sta klaar bij de ingang om je te verwelkomen, tot dan!

Claim op tijd je plek

Slechts €65,-

In drie uur tijd help ik jou van: ‘niemand begrijpt mij’ naar ‘eindelijk, er is hoop!’. Blok je agenda, want hier wil bij zijn. Wacht niet te lang, want de tickets gaan snel.

Claim je ticket