Skip to main content

Liever één op één je ADHD-verhaal vertellen?

Kies voor coaching

Van uitstel naar uitblinken.

Voelt je leven als een ongeordende stapel papieren, waarbij elke poging tot organisatie slechts leidt tot een nieuwe wirwar? De complexiteit van ADHD kan soms aanvoelen als een doolhof zonder uitgang. Je hebt ambitieuze doelen en een scala aan (verborgen) talenten, maar de dagelijkse realiteit van vergeten afspraken, onbeantwoorde e-mails en uitgestelde taken houdt je tegen. De mensen om je heen verlangen naar je volledige aandacht, maar krijgen vaak slechts een fractie daarvan. ‘S avonds lig je piekerend in je bed, je bent een held in overdenken en worstelt met op tijd naar bed gaan en opstaan.

In onze één-op-één coaching staat jouw hulpvraag centraal. Deze vraag breng jij in of formuleren we samen. Bijvoorbeeld:

 • Hoe krijg ik mijn drukke ADHD hoofd rustig?
 • Hoe creëer ik meer overzicht in mijn leven?
 • Wat voor invloed heeft ADHD op mijn relaties en wat kan ik daaraan doen?
 • Hoe kan ik me beter voelen over mijzelf en mijn ADHD?
 • Hoe stop ik met uitstellen?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe zet ik die meer in?
 • Ik verlang naar meer speelsheid en zorgeloosheid
 • Hoe houd ik mijn concentratie langer vast
 • Hoe ga ik om met mijn emoties?
 • Hoe vind ik meer rust? En hoe ga ik om met overprikkeling?

Stel je nu voor dat er een manier is om deze vicieuze cirkel te doorbreken. In het coachingstraject “Van Uitstel naar Uitblinken” bied ik je een reeks specifieke instrumenten: van time-management technieken en prioriteiten stellen, tot mindfulness oefeningen voor een rustig hoofd en emotieregulatie training. Je leert naar je gevoel en lijf te luisteren op een rustige, fijne en veilige manier. Door je emoties niet meer weg te duwen zul je rust ervaren in je lijf en hoofd en neemt je energie onwijs toe. Keuzestress verdwijnt want je lijf geeft precies aan waar jij naar verlangt.

Dit traject is geen quick fix maar een duurzamen aanpak; we gaan naar de kern om je gebruiksaanwijzing te ontdekken en herschrijven. Je leert jezelf beter begrijpen waardoor je omgeving een zelfverzekerd en bewust persoon zien staan. Je vrienden, familie en collega’s zullen jou daardoor ook beter begrijpen, miscommunicaties verdwijnen en ze zullen je accepteren én waarderen zoals je bent. Het doel is dat na dit traject jij deze methoden en technieken beheerst en zelf kunt toepassen als je weer in een vicieuze cirkel belandt.

Rust en focus

We identificeren je kernwaarden—of dat nu vrijheid, creativiteit of rechtvaardigheid is—en gebruiken deze als kompas om zonder twijfel keuzes te kunnen maken. Gewapend met die kennis, zul je je uitdagingen vol (zelf) vertrouwen en met plezier aangaan. Je zult versteld staan van de rust en focus die je kunt bereiken. Geen eindeloze vicieuze cirkels van uitstelgedrag meer, maar een leven waarin je je potentieel volledig benut.

Dus, ben je klaar om in beweging te komen en uitstel en onrust te doorbreken? Je hebt met volle moed de digitale jungle doorzocht op zoek naar ADHD-hulp. Chapeau, je hebt de eerste uitdagende stap al gezet! Stap 2? Plan een intake gesprek in en de rest zal vanzelf gaan.

Een leven waarin ADHD niet je struikelblok, maar je springplank is naar zelfvertrouwen en vervulling. De verandering begint hier.

Graag, maar hoe dan?

 • Van 0 tot nu: Wie was jij als kind en welke bloopers, trauma’s en ervaringen hebben jou gevormd tot de persoon die je vandaag de dag bent. We duiken de diepte in om triggers die je belemmeren te verwerken, een plekje te geven zodat er ruimte ontstaat voor verandering, succeservaringen en positieve gedachten over jezelf. Het is tijd om de maskers af te zetten. Je leert grenzen stellen, zonder schaamte jezelf zijn waar je ook bent en meer naar je eigen behoeften en verlangen te luisteren.
 • Minder denken, meer voelen: Je hoofd zit vol gedachten, maar je lichaam kent vaak de antwoorden. We gebruiken oefeningen om deze innerlijke wijsheid te versterken.
 • Neurodiversiteit als kracht: We focussen niet op het ‘normaliseren’ van jou, maar op het benutten van je unieke ADHD-sterktes, zoals je hyperfocus, empathie, flexibiliteit of creativiteit, om je leven te verrijken.

Voor wie?

Dus, als je op zoek bent naar persoonlijke groei, zelfbewustzijn en een flinke dosis innerlijke kracht, dan zit je hier goed. De 1 op 1 coaching is bestemd voor mensen tussen de 18 en 99 jaar. 

Ga naar de gratis intake en plan een kennismaking!

Traject: van uitstel naar uitblinken

 • 6 sessies, 3 maanden
 • Met én zonder diagnose welkom
 • Geen wachttijden
 • Gratis intake
 • Beoordeeld met een 9,4
Plan je gratis intakeVragen? Open WhatsApp

Ik voel weer een blauwe lucht in mijn hoofd met mooie witte wolkjes.

Review

David

Ik krijg al een aantal weken van Nienke persoonlijke coaching en het is een van de beste coaching die ik heb gekregen. Nienke luistert naar mijn verhaal en geeft mij opdrachten, die mij vervolgens motiveren om stappen te zetten. Ik leer mijzelf en mijn ADD beter kennen. Echt een aanrader!

Review

Kim

Ik heb een hele goede ervaring met de persoonlijke coaching van Nienke. In de 6 coaching sessies heb ik veel geleerd. Voorbeelden hiervan zijn dat ik meer structuur in mijn dag kan brengen, ik makkelijker op sta in de ochtend en dat ik mijn hoofd sneller rustiger krijg. Verder heb ik ook geleerd hoe het beter lukt om een planning vol te houden. Een planning maken lukte altijd wel maar het volhouden was moeilijk voor mij. Ik raad de coaching zeker aan! 🙂