Skip to main content

Liever één op één je ADHD-verhaal vertellen?

Kies voor coaching

Van uitstel naar uitblinken.

Onrust

Ken je dat gevoel van onrust als je even niks te doen hebt? Die momenten van leegte kunnen overweldigend zijn. Misschien weet je niet goed hoe je rust moet ervaren, hoe je jezelf kunt opladen zonder dat negatieve emoties de kop opsteken.

Dus, wat doe je? Je agenda volplannen lijkt de oplossing, om maar niet geconfronteerd te hoeven worden met die onderliggende gevoelens. Maar voor je het weet, is je agenda te vol, voel je je overspoeld en zit je vast in een cyclus van hoge pieken en diepe dalen.

Onbegrip

Voel je je soms onbegrepen en anders, constant op zoek naar je plek in de wereld? Heb je een hoofd vol ideeën die er maar niet uit willen komen? Veranderingen kunnen je uit balans brengen, en uitstelgedrag is je niet vreemd. Misschien herken je het wel: de onuitgepakte koffer die blijft liggen tot het laatste moment of de noodzaak van een deadline om eindelijk in actie te komen.

Piekeren

Het lijkt alsof eenvoudige taken voor anderen een makkie zijn, maar voor jou een wereld van uitdaging vormen. Je flitst van de ene activiteit naar de andere, maakt zelden iets af, en vraagt je af: “Is dit dan het leven?” Je verlangt naar avontuur, naar het benutten van je kwaliteiten, maar voelt je gevangen in een dal van piekeren.

Stemmingswisselingen

Die stemmingswisselingen, irritaties, en financiële zorgen – zoals moeite met sparen voor dat eigen huis door impulsieve uitgaven – hoe ga je daarmee om? Je hoofd voelt soms zo vol dat je wenst het even ‘uit’ te kunnen zetten. De ene dag ben je iedereen aan het pleasen, de volgende voel je je onzichtbaar. Impulsiviteit brengt je soms ver, maar kan ook voelen als je ergste vijand.

”Je leven verandert pas wanneer je meer toegewijd wordt aan je dromen dan aan je comfortzone.” – Billy Cox

Voor wie?

Dus, als je op zoek bent naar persoonlijke groei, zelfbewustzijn en een flinke dosis innerlijke kracht, dan zit je hier goed. De 1 op 1 coaching is bestemd voor mensen tussen de 18 en 99 jaar. 

Ga naar de gratis intake en plan een kennismaking!

Traject: van uitstel naar uitblinken

  • 6 sessies, 3 maanden
  • Met én zonder diagnose welkom
  • Gezin coaching
  • Relatie coaching
  • Gratis kennismaking
  • Beoordeeld met een 9,4
Claim jouw plekPlan je gratis intake

''Het individuele coaching traject bij Nienke is het beste cadeau dat ik mezelf had kunnen geven. Ik kan het iedereen met een Ad(h)d-diagnose (recent of al langer bekend) die struggelt met innerlijke rust vinden echt aanraden. Je mag diepgang verwachten, waardoor het eerst schuurt en confronterend kan zijn. Maar het heeft me zoveel opgeleverd! Op cruciale momenten gaf Nienke een ander perspectief en bracht me in contact met mijn gevoel, ze gaf mij hiermee de tools om naast de bestaande snelwegen vol zelfdevaluatie nieuwe paden te leggen die tot veel meer innerlijke rust en zelfacceptatie heeft geleid.''

Review

David

Ik krijg al een aantal weken van Nienke persoonlijke coaching en het is een van de beste coaching die ik heb gekregen. Nienke luistert naar mijn verhaal en geeft mij opdrachten, die mij vervolgens motiveren om stappen te zetten. Ik leer mijzelf en mijn ADD beter kennen. Echt een aanrader!

Review

Kim

Ik heb een hele goede ervaring met de persoonlijke coaching van Nienke. In de 6 coaching sessies heb ik veel geleerd. Voorbeelden hiervan zijn dat ik meer structuur in mijn dag kan brengen, ik makkelijker op sta in de ochtend en dat ik mijn hoofd sneller rustiger krijg. Verder heb ik ook geleerd hoe het beter lukt om een planning vol te houden. Een planning maken lukte altijd wel maar het volhouden was moeilijk voor mij. Ik raad de coaching zeker aan! 🙂