Skip to main content

Van ADHD uitstel naar actie in 3 maanden!

Ontwikkeling van jezelf begint met het verslaan van je eigen excuses. En ik weet hoe.

Klaar met alleen ploeteren?

Alles wat je moet weten PDF!

Voelt je leven als een ongeordende stapel papieren, waarbij elke poging tot organisatie slechts leidt tot een nieuwe wirwar?

De complexiteit van ADHD kan soms aanvoelen als een doolhof zonder uitgang.

Je hebt ambitieuze doelen…

… en een scala aan (verborgen) talenten, maar de dagelijkse realiteit van vergeten afspraken, onbeantwoorde e-mails en uitgestelde taken houdt je tegen.

De mensen om je heen verlangen naar je volledige aandacht, maar krijgen vaak slechts een fractie daarvan omdat jij je overprikkeld voelt. ‘S avonds lig je piekerend in je bed, je bent een held in overdenken en worstelt met op tijd naar bed gaan en opstaan.

Vraag jij je wel eens af:

 • Hoe krijg ik mijn drukke ADHD hoofd rustig?
 • Hoe creëer ik meer overzicht in mijn leven?
 • Hoe onderhoud ik vriendschappen en relaties?
 • Ik heb honderden ideeën maar weet niet waar ik moet beginnen
 • Waarom ben ik telkens halverwege de dag moe?

De oplossing

In dit groepstraject “Van Uitstel naar Actie” bied ik je alle kennis die je nodig hebt voor een succesvol leven met ADHD: van time-management technieken en prioriteiten stellen, tot ADHD Proof mindfulness oefeningen voor een rustig hoofd en emotieregulatie training. Je leert naar je gevoel en lijf te luisteren op een rustige, fijne en veilige manier.

We gaan naar de kern…

… om je gebruiksaanwijzing te herschrijven. Je leert je eigen brein begrijpen. Niet alleen jijzelf maar ook je omgeving zal een andere jij zien waardoor ze je beter begrijpen, miscommunicaties verdwijnen en ze je accepteren én waarderen zoals je bent.

Dit traject is geen quick fix. In 3 maanden tijd bereid ik jou voor om het zelf te kunnen. Om uitstellen te tackelen, overzicht te creëren, relaties te onderhouden, op zaken vooruit te lopen en grip en plezier te ervaren.

”Mijn vrienden zagen de verandering eerder dan ikzelf. Ze zagen mij stralen en zelfverzekerder worden. Ik ervaar nu veel meer plezier en overzicht in mijn werk én gezin.”

Claim jouw plek

Zowel rust als energie

Gewapend met deze nieuwe kennis, zul je je uitdagingen vol (zelf) vertrouwen en met plezier aangaan. Je zult versteld staan van hoe je rust en energie zullen toenemen. Geen eindeloze vicieuze cirkels van uitstelgedrag meer, maar een leven waarin je je potentieel volledig benut.

Dus, ben je klaar voor verandering en uitstel en onrust te doorbreken?

Groei en verandering zijn spannend. Maar niets is zo pijnlijk als blijven hangen in sleur.

Zet de stap!

Je hebt met volle moed de digitale jungle doorzocht op zoek naar ADHD-hulp. Chapeau, je hebt de eerste uitdagende stap al gezet! Blijkbaar verlang je naar hulp en verandering dus nu is het tijd voor stap 2. Boek de kennismaking call om te sparren of dit bij je past.

Een leven waarin ADHD niet je struikelblok, maar je springplank is naar zelfvertrouwen en vervulling. De sprong begint hier.

Voor wie?

Dus, als je op zoek bent naar persoonlijke groei, zelfbewustzijn en een flinke dosis innerlijke kracht, dan zit je hier goed. Het groepstraject is bestemd voor mensen tussen de 18 en 99 jaar. 

Twijfels? Ga naar de gratis intake en plan een kennismaking!

Groepstraject: Van ADHD uitstel naar ACTIE!

 • START: 4 maart 12.00 – 15.00 in Utrecht
 • 5 Live masterclasses
 • 6 Live brain bounce groepssessies
 • Met én zonder diagnose welkom
 • Geen wachttijden
 • Gratis intake
 • Beoordeeld met een 9,4
Claim jouw plek

''Ik voel weer een blauwe lucht in mijn hoofd met mooie witte wolkjes.'' - deelnemer

Plan je gratis intakeVragen? Open WhatsApp

Masterclass actieonderwerpen:

Masterclass: Uitstelgedrag

Stel je voor: die blauwe envelop valt op je deurmat, een teken dat het weer tijd is voor de inkomstenbelastingaangifte. Met een zucht pak je hem op, maar in plaats van hem te openen, belandt hij op een stapel van boeken, tijdschriften en ongeopende post. Elke keer als je langs die stapel loopt, voel je een knagend gevoel. ‘s Avonds, terwijl je naar de tv kijkt, blijft die envelop je aandacht trekken. Je twijfelt: ga ik hem openen, of toch maar tv kijken na die lange werkdag?

De tijd vliegt voorbij en voordat je het weet, ligt er een tweede waarschuwingsbrief op de mat. Je voelt je mislukt, overweldigd door een gevoel van falen, en verbergt de brief uit schaamte. Gedachten als “Wat kan ik eigenlijk wel?”, “Waarom lukt dit anderen wel?” en “Misschien moet ik maar emigreren” spoken door je hoofd.

Dit is slechts één van de vele voorbeelden die we, mede door onze ADHD, ervaren. Uitstelgedrag dat begint als een kleine sneeuwbal, maar uitgroeit tot een lawine. Maar stel je eens voor dat je die blauwe envelop direct aanpakt? Dat je er zelfs plezier in krijgt, omdat je weet hoe je het moet aanpakken?

Misschien klinkt dit onwerkelijk, maar het is absoluut mogelijk. Je hebt een fantastisch brein, maar het is soms wat ingewikkeld. Zodra je de ‘gebruiksaanwijzing’ kent, zal uitstelgedrag veel minder een rol spelen. En in deze 3 maanden van de masterclass bereiden we je hierop voor, samen met anderen die hetzelfde meemaken.

Masterclass: Concentratie

Je zit aan je bureau, klaar om dat belangrijke artikel voor je werk te schrijven. Maar voordat je het weet, dwaalt je aandacht af. Eerst is het een ongelezen e-mail die in je inbox verschijnt. Dan, het geluid van een nieuwe notificatie op je telefoon. Je denkt even snel te reageren, maar voor je het weet, ben je een half uur verder. Je probeert terug te keren naar je artikel, maar nu is het de gedachte aan dat ene onafgemaakte klusje in huis dat je aandacht trekt. Of je vraagt je af wat er vanavond te eten zal zijn.

Deze afleidingen, hoe klein ook, stapelen zich op en voor je het weet is de dag voorbij zonder dat je echt vooruitgang hebt geboekt met je artikel. Je voelt je gefrustreerd en ontevreden over je gebrek aan productiviteit, en je vraagt je af waarom het zo moeilijk is om je te concentreren.

Dit is een klassiek scenario voor velen van ons, vooral als je ADHD hebt. Het vinden van concentratie kan aanvoelen als een constante strijd tegen afleidingen. Maar wat als je technieken zou kunnen leren om je focus te behouden, zelfs in een wereld vol afleidingen?

Dat is precies wat we aanpakken in de Masterclass Concentratie. In deze cursus leer je hoe je je concentratievermogen kunt versterken en afleidingen kunt beheersen. We verkennen strategieën en technieken die speciaal zijn afgestemd op jouw unieke manier van denken. In 3 maanden tijd werk je samen met gelijkgestemden om je concentratievaardigheden te ontwikkelen en te leren hoe je je aandacht kunt richten op wat echt belangrijk is.

Masterclass: ADHD Emotieregulatie

Je dag begint geweldig. Je voelt je energiek, enthousiast en klaar om de wereld aan te pakken. Maar dan, uit het niets, stuit je op een kleine tegenslag. Plotseling voel je een overweldigende golf van frustratie en teleurstelling. Deze intense emoties lijken uit het niets te komen en kunnen je hele dag ontregelen.

Emoties zijn als rookmelders: ze laten je schrikken, maar je bent blij dat ze afgaan anders brandt het hele huis af. Je zult net als bij een rookmelder de angst onder ogen moet zien en de rook moeten volgen om het vuurtje te blussen of een deksel op de pan te gooien. Zo leer ik je om te voelen en te landen in je lijf, je emoties aan te gaan en serieus te nemen.

Door deze aanpak zal je emotionele stabiliteit en zelfverzekerdheid ervaren. En keuzes maken zal een stuk eenvoudiger worden. Je voelt je meer verbonden met je lichaam en verlangens, wat leidt tot een dieper begrip van wat je werkelijk nodig hebt en verlangt. Deze masterclass biedt je de tools om meer evenwicht en controle in je emotionele leven te brengen, zodat je in staat bent om zowel de pieken als de dalen te waarderen en te blalanceren. Samen met anderen die dezelfde uitdagingen ervaren, werk je in 3 maanden aan het beheersen van je emoties en het vinden van innerlijke rust en acceptatie.

Masterclass: Hoe vind ik rust?

Mijn nekharen gaan al overeind staan van het woord ‘rust’. Want hemel, wat betekend rust, wat is het en waar vind ik het?! Zolang je je die vragen afvraagt zal je het ‘rusten’ ook nooit uit kunnen uitvoeren.

In een wereld die constant in beweging is, kan het vinden van rust een ware uitdaging zijn, vooral als je ADHD hebt. Jouw brein is als een motor die maar blijft draaien, vaak zonder pauzeknop. Dit kan leiden tot overstimulatie, stress en een gevoel van constante onrust. Maar wat als je technieken zou kunnen leren om innerlijke rust te vinden, zelfs in de meest chaotische situaties?

In de masterclass help ik je dus om het woord ‘rust’ te definiëren en ga je tijdens de 3 maanden ontdekken wat dit voor je betekend samen met je groepsgenoten. Je zult ontdekken hoe je mentale rust kunt vinden in een druk leven, wat leidt tot meer focus, betere besluitvorming, en een algeheel gevoel van welzijn. Deze rust straal je uit naar buiten, wat een positieve invloed heeft op je relaties en interacties met anderen.

Review

David

Ik krijg al een aantal weken van Nienke persoonlijke coaching en het is een van de beste coaching die ik heb gekregen. Nienke luistert naar mijn verhaal en geeft mij opdrachten, die mij vervolgens motiveren om stappen te zetten. Ik leer mijzelf en mijn ADD beter kennen. Echt een aanrader!

Review

Kim

Ik heb een hele goede ervaring met de persoonlijke coaching van Nienke. In de 6 coaching sessies heb ik veel geleerd. Voorbeelden hiervan zijn dat ik meer structuur in mijn dag kan brengen, ik makkelijker op sta in de ochtend en dat ik mijn hoofd sneller rustiger krijg. Verder heb ik ook geleerd hoe het beter lukt om een planning vol te houden. Een planning maken lukte altijd wel maar het volhouden was moeilijk voor mij. Ik raad de coaching zeker aan! 🙂