Skip to main content

ADHD generatie Z training!

17 – 22 jaar

2-dagen training in Utrecht

Hier word je in getraind:

  • Overzicht creëren op studie/werk
  • ADHD-proof theorie stampen
  • Tussenjaar invullen, voorbereiden en keuzes maken
  • Stoppen met uitstellen
  • Plezier krijgen in studeren
  • Concentratie activeren + vasthouden
  • Meer zelfvertrouwen
  • ADHD brein begrijpen en voordelen inzetten
  • Grip op wiebelende emoties

Uitstellen

Je wilt studeren, maar eindigt toch weer in een eindeloze scroll op je telefoon. Je planning ligt ergens te verstoffen en dat verslag… tja, morgen begin je écht.

Keuzes maken voor je toekomst? Dat kan wachten, toch? Alles voelt als een chaos en als je eerlijk bent, snap je soms gewoon niet hoe anderen het allemaal voor elkaar krijgen.

Keuzes maken

Je hoofd zit vol ideeën: een tussenjaar om te reizen, een stage om ervaring op te doen, of misschien meteen aan de slag in je eerste baan. Maar met ADHD voelt elke keuze als een eindeloze waslijst aan ‘Wat als…‘-scenario’s.

Je probeert een beslissing te maken, maar elke keer dat je denkt “Ja, dit wordt het!” komen er weer twijfels op. Dan schiet je brein van “Dit is de beste keuze ooit!” naar “Wat als ik een gigantische fout maak?”.

En als je dan eindelijk die baan of stage hebt… hoe houd je jezelf in hemelsnaam georganiseerd? Met deadlines, nieuwe mensen, én je ADHD-hoofd dat alle kanten opschiet, lijkt het alsof er constant 10 tabbladen openstaan.

Emotie-rollercoaster

Met ADHD kunnen emoties soms voelen als een rollercoaster zonder veiligheidsriem. Eén klein ding gaat mis en bam, je bent ineens overstuur of boos, zonder precies te weten waarom.

Of je hebt een dag vol energie, maar het volgende moment zit je met een zwaar gevoel en wil je het liefst onder een deken verdwijnen. Dit kan het super moeilijk maken om jezelf gemotiveerd te houden. Je emoties lijken het stuur over te nemen, en voor je het weet, ben je weer aan het piekeren over iets dat eigenlijk niet zo groot had moeten zijn.

En dan de vraag: hoe ga je hiermee om als je midden in je studie zit, een stageplek probeert te regelen, of voor het eerst aan het werk gaat?

Relaties

Je ouders willen natuurlijk alleen het beste voor je, maar met ADHD voelt het vaak alsof ze je niet helemaal begrijpen. En hoewel ze het goed bedoelen, voelt het vaak als druk. Voeg daar een zware dag aan toe en één vraag te veel kan al voor een explosie zorgen.

Maar niet alleen met ouders is het een uitdaging; ook met vrienden is het soms lastig. Terwijl zij een serieus verhaal vertellen, ben jij in je hoofd al afgedwaald naar drie andere onderwerpen. Afspreken klinkt leuk, maar de zorgen of je op tijd komt of überhaupt de energie hebt na een drukke dag, maken het soms ingewikkeld.

En dan zijn er nog de eindeloze WhatsAppjes: je wilt graag reageren, maar voor je het weet, ligt dat ene bericht alweer drie dagen onderin je chatlijst en voel je je schuldig dat je je vrienden zo lang hebt laten wachten.

Voor wie?

Dus, als je op zoek bent naar persoonlijke groei, zelfbewustzijn en een flinke dosis innerlijke kracht, dan zit je hier goed. De training is voor deelnemers rond de 17-22 jaar. Meld je aan via de knop!

ADHD generatie Z training

  • vrijdag 22 & zaterdag 23 november
  • 9.00 tot 14.00 uur
  • In Utrecht
  • Inclusief lunch
  • Met én zonder diagnose welkom
  • Nieuwe vriendschappen
  • Herkenning/erkenning
  • In termijnen betalen mogelijk
  • Beoordeeld met een 9,4

VOL = VOL

Meld je hier aan!Ik heb een vraag en wil graag even Whatsappen

Nienke heeft me geholpen om dingen over mezelf te leren waarvan ik niet wist dat het bestond. Zo heeft ze me geholpen om mijn adhd in een positief licht te zien en een nieuw perspectief te geven op mijn toekomstbeeld. Na een lange zoektocht eindelijk iemand gevonden die echt impact heeft kunnen maken! Mocht ik weer hulp nodig hebben weet ik waar ik moet zijn. Zeker een aanrader!

Waarom je Nienke als trainer wil

Waarom zou ze deze training bij Nienke volgen? Nou, Nienke heeft niet alleen 2 jaar ervaring met het geven van ADHD-jongerentrainingen, maar ze snapt precies wat er in je hoofd omgaat, omdat ze zelf ook ADHD heeft. Ze gaat je niet benaderen met de leeftijd en boodschap van je moeder—Nienke is recht door zee, direct en vooral ook ludiek.

Haar aanpak is praktisch, zonder saaie theorie, en altijd met een flinke dosis humor. Je gaat niet alleen met geweldige inzichten naar huis, maar ook met tools waarmee je direct aan de slag kunt. Want jij verdient het om met je ADHD-brein te rocken!

Review

David

Ik krijg al een aantal weken van Nienke persoonlijke coaching en het is een van de beste coaching die ik heb gekregen. Nienke luistert naar mijn verhaal en geeft mij opdrachten, die mij vervolgens motiveren om stappen te zetten. Ik leer mijzelf en mijn ADD beter kennen. Echt een aanrader!

Review

Kim

Ik heb een hele goede ervaring met de persoonlijke coaching van Nienke. In de 6 coaching sessies heb ik veel geleerd. Voorbeelden hiervan zijn dat ik meer structuur in mijn dag kan brengen, ik makkelijker op sta in de ochtend en dat ik mijn hoofd sneller rustiger krijg. Verder heb ik ook geleerd hoe het beter lukt om een planning vol te houden. Een planning maken lukte altijd wel maar het volhouden was moeilijk voor mij. Ik raad de coaching zeker aan! 🙂