Skip to main content

Gezinscoaching

Leer elkaar beter begrijpen

Een stuiterbal die het huis op stelten zet? Een dromer die afspraken vergeet? Een kind met slaapproblemen?

ADHD is een uitdaging voor het gezin in alle levensfases van het kind. Met name in de pubertijd leidt onbegrip van ouders tot afkeuren van ADHD-gedrag. Het kind sluit zich daarvan af of gaat in de weerstand. Als ouder doe je nóg harder je best, wat averechts werkt. Je duwt je kind steeds verder weg.

Kinderen met ADHD hebben vaker moeite op school, zijn extreem druk of dromerig en reageren impulsief en emotioneel. Daarmee omgaan is pittig. Hoe voorkom je dat ADHD grotere problemen veroorzaakt en de band met je kind of je relatie op het spel zet?

Elkaar beter begrijpen is stap één

Kennis over ADHD voorkomt dat iets kleins uitgroeit tot een crisis. Waarom reageert mijn kind zo geprikkeld? Waarom heeft mijn kind moeite met in slaap vallen en uit bed komen? Wat kan ik wel en niet verwachten van een kind met een ADHD-brein?

De meeste uitdagingen van ADHD ervaarde ik in een of andere vorm toen ik opgroeide. De rest hoorde ik tijdens mijn coachgesprekken en ADHD-trainingen. Wat hebben jullie veel doorgemaakt en wat knap dat jullie samen op dit punt staan!

Hoe nu verder? Plan je intake!

Gezinscoaching biedt uitkomst als er jonge kinderen met ADHD in huis zijn of als uit één op één coaching blijkt dat het hele gezin baat heeft bij begeleiding.

In de gratis intake via Whatsapp beeldbellen bespreken we welke coaching het beste past. Coachgesprekken zijn online, bezoek aan huis in de regio Utrecht is bespreekbaar.

Let’s talk, plan je intake en deel je verhaal!

Plan je gratis intakeVragen? Open WhatsApp
  • Inkomensafhankelijke tarieven
  • Met én zonder diagnose welkom
  • Geen wachttijden
  • Gratis intake
  • Beoordeeld met een 9,4
Review

David

Ik krijg al een aantal weken van Nienke persoonlijke coaching en het is een van de beste coaching die ik heb gekregen. Nienke luistert naar mijn verhaal en geeft mij opdrachten, die mij vervolgens motiveren om stappen te zetten. Ik leer mijzelf en mijn ADD beter kennen. Echt een aanrader!

Review

Kim

Ik heb een hele goede ervaring met de persoonlijke coaching van Nienke. In de 6 coaching sessies heb ik veel geleerd. Voorbeelden hiervan zijn dat ik meer structuur in mijn dag kan brengen, ik makkelijker op sta in de ochtend en dat ik mijn hoofd sneller rustiger krijg. Verder heb ik ook geleerd hoe het beter lukt om een planning vol te houden. Een planning maken lukte altijd wel maar het volhouden was moeilijk voor mij. Ik raad de coaching zeker aan! 🙂